Servis Blogshop Murah

As salam,

Apa khabar semua..

Anda seorang usahawan online secara sambilan atau sepenuh masa secara online? Sudah ada blogshop sendiri untuk memaparkan semua jenis produk yang anda jual. Ternyata, jika anda mempunyai blogshop sendiri perniagaan anda mungkin lebih dipercayai dan juga pelanggan anda akan lebih ramai berpusu-pusu masuk ke blogshop anda. Tambahan pula, dengan ada laman jualan sendiri perkhidmatan/produk lebih dikenali. Suka tak ?..

BLOGSHOP adalah sebuah laman jualan yang menempatkan segala produk yang anda jual dalam satu platform supaya kelihatan lebih kemas, tersusun dan mudah dilihat. Ia seperti laman web dengan kata mudah.

Blogshop ni sesuai bagi mereka yang suka ambil order melalui SMS atau Whatapps atau Telegram. Pelanggan terus hubungi anda dan menyatakan produk yang mahu dibeli. Dimana-mana sahaja anda berada pasti anda dapat notifikasi tempahan daripada pelanggan anda. Tak perlu isi borang yang agak leceh sedikit kan..

p/s : Template ini saya gunakan untuk kerja-kerja blogshop, Betacommerce. Ada juga template lain seperti contoh dibawah ..

Sebelum tu, jika anda bukan mahir untuk membuat setting sendiri saya boleh uruskan untuk anda. hihi .. Nak tanya, tahu tak nak buat blogshop yang nampak bergaya dan verstail menggunakan blogspot sahaja. Bunyi macam mudah kan, hakikatnya anda perlu bermain dengan koding blogspot. Ini sangat rumit dan memeningkan. Salah buat, blogshop anda tak dapat berfungsi dengan baik dan ini akan membantutkan usaha anda untuk memiliki blogshop sendiri.

Sebenarnya, anda boleh berjimat duit kalau pakai blogshop dari laman web. Blogshop menggunakan hosting blogspot yang percuma itu. Nanti saya tunjukkan contoh. Itu pun jika bisnes online anda buat pada peringkat awalan sesuai guna blogshop ni. Mulakan dari bawah, lepas berjaya nanti boleh la kaut yang atas-atas ya. hihi. 

Anda perlu tahu bahawa :
  • Ramai peniaga online suka berjual beli di Facebook tanpa blogshop/website/blog
  • Kos keseluruhan mengupah pembuatan website mencecah ratusan malahan ribuan ringgit.
  • Mengapa tidak menggunakan blogshop sahaja.
  • Upah blogshop dengan saya harga tak sampai RM150 pun. Insyaallah, murah dan berpatutan.
  • Anda boleh tambah berapa banyak produk yang anda mahu
  • Siap dengan butang tempahan, matawang RM, borang tempahan, tag harga, kolum produk, slide testimoni dan sebagainya. Lihat disini contoh dibawah
  • Yang penting blogshop anda nampak profesional seperti laman jualan lain
Dan yang paling menarik, blogshop anda boleh dipointkan terus dengan domain .com. Tak nak pun tak apa. :)

Contoh macam ni, www.produk-anda.blogspot.com menjadi www.produk-anda.com. Harga tak sampai pun RM40 setahun untuk memiliki domain sendiri bagi satu-satu blogshop anda.

Saya disini mahu membantu anda untuk membina blogshop bagi memenuhi permintaan kepada usahawan online yang lebih meminati blogspot untuk dijadikan platform perniagaan anda. Disini saya hanya mengambil upah untuk menyusun atur kod yang terlibat, mengubah setting yang difikirkan perlu, beri tutorial dan membina blogshop anda. Upah yang dikenakan adalah murah dan berpatutan untuk blogshop anda nak tau !!

CONTOH 1 >> KLIK SINI
CONTOH 2 >> KLIK SINI
CONTOH 3 >> KLIK SINI

Jangan peningkan kepala lagi, cepat bertindak sekarang. Saya akan membantu anda, di dalam menjimatkan kos pembuatan blogshop dan membina blogshop untuk anda.


Nampak menarik bukan? Kalau anda semua nak blogshop macam tu boleh hubungi saya di ruangan Hubungi.

Nyatakan Subjek : Servis Blogshop pada ruangan Hubungi tersebut.

TERHAD UNTUK 10 ORANG SAHAJA !!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my