Pakaian Formal Untuk Lelaki ( Suit Murah )

Salam & selamat petang buat Fashionista!

Penampilan lelaki haruslah dititikberatkan dari hujung rambut sampai la hujung kaki. Tips pemilihan baju yang sesuai mengikut majlis juga perlu diambil perhatian serius. KINI, dengan adanya blezer yang mewah ini anda mampu tersenyum yakin semasa menghadiri sebarang bentuk majlis.

Baju blazer lelaki mestilah lengkap sekali dengan seluar baru lah nampak menarik dan bergaya kan? Blezer ni kalau anda nak pakai masa pergi kerja pun boleh yaa. Pastu kan kalau anda nak pergi temuduga pun boleh juga sarungkan blezer ni. 



Blezer ni kalau u nak tau didatangi skali dengan seluar dan juga tie. Satu set ni sesuai buat anda yang masih mencari-cari baju kerja. Kerja dalam aircond yang sejuk pun boleh jer sarung suit ni. Selesa memberi kepanasan pada badan. hihi

Ni serba sedikit tips fesyen lelaki kalau anda nak pakai suit ,
  1. Dengan menyarungkan blezer ni penampilan lelaki lebih terserlah
  2. Warna hitam nampak berani dan hensem !!
  3. Nak cari blezer murah cari kami, bukan setakat murah tapi blezer ni disertakan sekali dengan seluar dan juga free gift menarik
  4. Penjagaan pakaian lelaki haruslah dititikberatkan apabila bertemu orang ramai
  5. Baju kerja lelaki murah ni sesuai bagi mereka nak cari suit bajet@suit murah
  6. Sarungkan blezer diluar dan baju kameja lelaki sebelah dalam sebagai pakaian kerja harian anda



  
p/s : pandangan hadapan dan belakang suit lelaki
p/S : Boleh guna jadual saiz ini untuk menentukan ukuran saiz anda.
 
Buat anda yang tercari - cari suit mewah setanding butik boleh hubungi kami.
SUIT kualiti Butik Pada Harga BAJET Serta FREE GIFT Menarik !! Dapatkan TAWARAN ESKLUSIF Ini Dgn 
Whatapps kod:

'MEN SUIT' ke 013 3049082
'MEN SUIT' ke 013 3049082
'MEN SUIT' ke 013 3049082
p/s : Free gift menarik menanti anda
Harga pengenalan RM299, untuk 20 orang terawal Whatapps kod diatas kami berbesar hari memberi diskaun sebanyak RM69, jumlah harga termasuk pos Semenanjung RM230 sahaja

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my