Pengalaman Membeli Belah di Zalora.com.my

Hai,

Ada antara anda yang suka shopping online? Saya lebih memilih untuk membeli secara online di Zalora. Alah, laman fesyen online terbesar kat Malaysia tu.. Saya nak tengok ada satu kasut yang berkenan dihati. haha

Selain itu, membeli belah di Zalora.com.my juga diberi jaminan pemulangan barang dalam masa 30 hari jika ada apa-apa kerosakan dan tidak puas hati terhadap items tersebut. Untuk pengetahuan anda, Zalora juga akan memberikan jaminan " refund paid price " 

Penghantaran percuma turut diberikan jika pembelian melebihi RM75. Tapi saya dapat penghantaran percuma sebab masa beli hari tu lebih RM75!! Kalau uols beli dan nak tukar saiz pun Zalora bayarkan


Yahuuu, parcel dari Zalora dah sampai. Abang Skynet call tak jumpa alamat rumah!
Sejak akhir akhir ini malas nak keluar rumah.. Sekarang panas yang amat. Memang duk rumah online memanjang la.. Ohh, baru teringat yang hujung bulan ni nak pergi travel. Jadi, kasut tak beli lagi. Terjumpa kat Zalora masa buat offer. Terus sambar 2 pasang. 


2 kotak sekali beli sebab dapat murah, mungkin hari lain tak dapat semurah yang saya dapat. Thanks Zalora kerana anda berjaya menarik perhatian saya untuk membeli di kedai online anda..

5 sebab kenapa saya suka membeli kat Zalora jer..

  • Lebih 600 jenama dan pelbagai pilihan produk 
  • Penghantaran cepat kerumah saya
  • Jaminan 30 hari pemulangan/penukaran barang
  • Boleh cash on delivery, saya bayar pakai online banking je
  • Bantuan dia pantas, call je dah ada team dia jawab



Kasut macam ni orang panggil apa ek? Loafers kan. Saya panggil kasut sarung je. Sebab mudah nak pakai dan nak cabut bila-bila masa. Kalau yang ada tali tu agak leceh sikit nak "ambil berat"!

Setakat ni ok la saya shopping kat Zalora ni. Hari tu order dalam 1-3 hari sampai kat rumah. Zalora hantar pakai kurier Skynet. Dapat pula kod kupon diskaun masa nak beli kasut ni. Kualiti kasut ni pun ok la bagi saya. Ringan dan selesa sangat!! Mana tak suka nya!! Offcoz senyum memanjang dah dapat kasut, haha

Sekian review saya membeli belah di Zalora!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my