Mencari Hotel Di Jepun Serta Review & Pengalaman

Hai,

Anda akan melancong ke Jepun tidak lama lagi? Perlu baca ni kerana kami baru sahaja menginap di sebuah hotel, APA Hotel TKP Nippori Ekimae.. Bandar ketibaan kami Tokyo, Haneda ..

Best kan travel ? Selain nak kenal tempat orang, boleh tambah kenalan baru dan juga pengalaman baru. Kalau travel dengan kawan-kawan sudah tentu suasana lagi meriah. Persoalan utama, dimana nak tinggal ? Masa ini, anda perlu kepada sebuah penginapan yang sempurna dan selesa.


Sebab apa kami suka bermalam di APA Hotel TKP Nippori Ekimae :
  • Dekat dengan stesen kereta api (public transport), Nippori Train Station.
  • Dilengkapi dengan wifi
  • Ada lif yer, takyah panjat tangga
  • Dalam bilik ada water-heater & peti ais mini 
  • Ada mesin basuh (caj) dan microwave (percuma)
  • Bilik dikemas setiap hari
  • Toilet ni rare ya, canggih skali
  • Ada bath tub
  • Disediakan shower gel,tuala,syampu, berus gigi, ubat gigi dll
  • Ada tv jugak, tapi bahasa Jepun jer
  • Staff yg baik, korang bercakap dia tunduk2 je k...
Selain itu, hotel ni juga dekat dengan kedai serbaneka dan tidak jauh mana pun berjalan kaki. Boleh laa nak beli air mineral, makanan, dan lain2.. Kawasan hotel tidak terlalu sibuk dengan kenderaan dan mendamaikan.

Cara nak pergi ke hotel naik Train, Klik Sini

p/s: Pengangkutan yang efisien adalah train..

Jom lihat beberapa gambar hotel ini :


Kawasan interior, antara bilik ke bilik


Bangunan nya tinggi skali


Receptionist area


Vending machine (ice), percuma. Boleh ambil ais disini. Basuh baju 300 Yen

Dah sedia nak bercuti ke Jepun? Anda boleh membuat semakan terus di Agoda mengenai hotel ini dan tempahan bilik  Klik Sini

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my