3 Contoh Barang Dropship Menguntungkan

Hai, bertemu lagi 

Kemunculan teknologi internet yang sangat pesat kini perniagaan atas talian semakin melonjak naik sekali gus membuatkan bisnes online kini boleh mengaut keuntungan lumayan untuk para peniaga. Pernah buat dropship? Bagi mereka yang tidak mahu pening kepala memikirkan produk apa yang mahu dijual, anda boleh sertai dropship

DROPSHIP terus dari kilang supplier di CHINA.. Istilah nya jual barang orang dan cuma ambil untung sendiri. Jom kita tengok beberapa kategori produk atau barangan yang laris dijual online seperti dibawah:

1. Barang bayi
Baju bayi serendah 5.39 Yuen, lebih kurang RM3.50++

Memandangkan barang bayi amat terhad untuk didapati diluar sana maka ramai ibu bapa kini suka survey barang bayi online je. Nak tahu kat mana anda boleh dapatkan stok barang bayi dengan harga kiranya murah? Boleh lawati Shopee atau pun Lazada dan juga laman web 1688 & Taobao di China

Selain boleh memborong dengan harga murah, anda juga boleh buat dropship secara terus dari lubuk pembekal

2. Pakaian Lelaki dan Wanita
Baju kameja lelaki pun ada yang murah, serendah 21 yuen, lebih kurang RM14++

Fesyen sekarang pun dah macam-macam ada. Kini, permintaan terhadap pakaian yang trendy juga kian mendapat permintaan ramai kan? Jadi, sebagai langkah bijak anda boleh sertai mana - mana supplier yang jual pakaian wanita dan lelaki. Boleh je cuba jual yang sudah ada brand terkenal. Saya rasa ramai je yang offer nak cari dropshipper kan

3. Barang dapur
Saya ada tengok barang dapur, ada je yang murah dan berkualiti

Ehh, barang dapur pun banyak orang beli online seperti periuk, kuali, pemanggang ajaib dan bermacam lagi tau. Kalau beli diluar mungkin harga tidak sama seperti dijual secara online memandangkan mereka terpaksa menampung kos overhead dan sebagainya

Mulakan bisnes dropship dari lubuk borong terkenal, 1688.com. Kalau ada duit lebih, anda juga boleh memborong pakaian wanita dan lelaki dari China. dari website 1688. Kalau nak belajar dari A-Z boleh je sebab sekarang sudah ada orang yang berpengalaman dalam bab memborong ni. Boleh lihat disini, KLIK SINI

Mulakan dropship anda !

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my