Buat Bisnes Dropship Di Shopee Jer

Hai,

Anda pernah dengarkan pasal Shopee? Pernah beli barang kat Shopee? Hah! Apa kata, anda sendiri jual pula barang di Shopee! Shopee pun sekarang dah berjuta barang disenarai untuk jualan. Macam-macam boleh dapat bukan sahaja dalam negara malahan luar negara pun Shopee ada buat penghantaran.

Mungkin anda juga pernah beli barang di Shopee tu! Tapi, rugilah kalau asyik keluar duit sahaja bila masuk dan guna apps Shopee tu! Apa kata kita tukar dan buat duit pula dengan apps Shopee tu? Caranya... Dengan kita jual barang dan jadi peniaga pula disitu!

Jangan lepas kan peluang lubuk keemasan ini kerana platform Shopee sekarang sudah dikenali ramai sehinggakan pelanggan sanggup menunggu jika Shopee ada buat sales gempak! Anda pernah dapat harga semurah di Shopee dan tak dapat ditempat lain kan.. Saya pun suka usha2 website shopee tu ...

Ok, hari ini saya nak bagitau rupa nyaa kita boleh je berniaga di Shopee tanpa buat website dan tanpa pening kepala nak urus jualan.

Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar! Bilangan pelawatnya dianggarkan seramai 15 juta orang sebulan!.. Iaitu kira-kira 500,000 orang sehari! Kalau di kedai anda seramai ini sudah tentu tak terlayan kan ? Sebabtu skrg sudah ramai org beralih ke platform Shopee tau!

Jika anda jenis tak suka nak simpan stok barang sebab tak suka jenis ruang bersepah, mudah je.. Sertai mana-mana dropship dan jual lah di Platform Shopee. Sesambil online pun boleh berniaga skali kan. Buat bisnes dropship di shopee kini semakin mudah. Cuma ambil tempahan sahaja pun

Mari ikuti kisah cik akak kat bawah ni, kerjaya sebagai promoter dipasaraya pun masih buat side income di Shopee!

Cik Kartini, 25 tahun seorang lulusan Ijazah daripada universiti tempatan, dia gagal mendapat pekerjaan yang setimpal dengan kelayakannya walaupun telah hadir berpuluh-puluh temuduga.
Bagi menampung pendapatan, dan membantu ibu bapanya, dia telah bekerja di sebuah supermarket berhampiran rumahnya sebagai promoter. Gaji yang dia  terima adalah untuk kelayakan SPM sahaja, tetapi memandangkan peluang kerjaya masih belum ada untuknya, dia teruskan juga bekerja disitu.
Apabila Mohd Fahmi menerangkan tentang konsep Shopee kepada dia dan dia menggunakan kelebihan bekerja disitu dan mengamalkan Teknik Firefighter (ada kongsikan dalam ebook), dia semakin seronok bekerja sambil-sambil menjual di Shopee 
Sekarang pendapatan dari Shopee dia dah cecah 5 kali ganda daripada gaji seorang promoter. Dia masih lagi bekerja sebagai promoter sambil-sambil ber"Shopee" kerana bisnes Shopee yang dia lakukan itu tidak langsung mengganggu kerja dia sebagai promoter!
Hebat kan Kisah Cik Kartini, anda pun boleh seperti dia. Jom mulakan langkah bisnes di Shopee, boleh rujuk website ni Panduan Berniaga Di Shopee, ada di bongkarkan oleh Fahmi selaku orang yang berpengalaman menjadi usahawan online di Shopee

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my