[READY STOCK] : Puting Buah Untuk Baby

Kini, baby 6 bulan keatas dah boleh makan buah dengan mudah. Bukan apa, kalau nak bagi si manja pegang guna sudu dapur agak susah. Entah makanan kemana sudu kemana kan. Banyak ragam si comel yang start nak makan nie

Untuk bayi 6 bulan keatas dah boleh guna. Kiranya start nak menggigit sesuai la kann .. PROMOSI PUTING BUAH 3PCS RM20 + FREE POS SMNJG

(Sabah/Sarawak tambah RM5 yer Poslaju)





Dengan kehadiran puting buah ni, segala-galanya mudah dari dapur sajaa. Anda kisar buah ataupun boleh potong dadu lepastu masukkan ke dalam puting ni. Puting ni adalah selamat kerana ia berfungsi menapis hampas buah agar si comel dapat sedut jusnya je


Kan best kalau si manja uolss guna puting ni. Nak pegang pun mudah




Guna puting ni sis baru mudah nak bagi anak makan buah yang fresh2 lagi. Boleh isikan apa jenis buah kegemaran anak sis .. Buat si manja yang baru bermula nak makan boleh bg makanan lembut2 dulu sis.. 

Tidak tersedak dan lebih selamat tau. Buat masa sekrg kami ada lagi stok jadinya siapa cepat dia dapat ..

Rebut peluang ni segera sis, serius nak order terus klik WhatApps dibawah, kami akan membantu anda :


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my