Macam Mana Nak Buat Bisnes Aiskrim Part Time

Hi peminat aiskrim !

Betul! Zaman sekarang ni, jual aiskrim secara parttime pun boleh jana antara RM2,000 hingga RM5,000 sebulan. Kalau usaha lebih lagi.. insyallah boleh dapat lebih daripada tu..

Buat part time ni, maksudnya.. hanya menjual pada hari Sabtu-Ahad sahaja... time-time cuti hujung minggu.

Tak percaya? Percayalah.... ini beberapa bukti mereka yang telah berjaya jana ribuan ringgit secara part time, dengan hanya menjual aiskrim sahaja pada hari sabtu dan ahad!

Apa Rahsianya?

Mestilah ada rahsia! 

Pertama sekali... kena tahu macam mana nak buat aiskrim?

Kedua....kena tahu kat mana nak jual aiskrim tersebut? Orang kata.. tempat "lubuk"... kalau tahu lubuk ni.. insyallah boleh jual sampai beribu ribu kon
Ini Rahsianya!

Berita baik! Rahsia tersebut kini telah di dedahkan oleh anak "Jutawan Senyap Malaysia", iaitu saudara Afiq Rusly.

Ini bukan bisnes aiskrim yang biasa-biasa, tapi ini luar biasa… Inilah salah-satu perniagaan yang :-

  • Tidak memerlukan modal runcit yang besar,  
  • Tidak memerlukan kepakaran atau skill yang tinggi,
  • Tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda 
Beliau telah menulis ilmu bisnes aiskrim ini secara lengkap di dalam sebuah ebook yang berjudul "Bisnes Aiskrim".

Kalau berminat untuk mengetahui ilmu serta rahsia bisnes aiskrim ini... klik sahaja link dibawah!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my