3 in 1 Bekas Air Untuk Raya

Hi, 

BARU ADA CLASS GUNA BEKAS AIR CAMNI !!

Haa, kini dengan bekas air camni sis boleh buat air yang sedap-sedap sekali gus! 

Jiran sebelah pun takdakk mcm ni kan. Jadilah yang terawal akak guna di kawasan akak hehehe :)

3 in 1 Bekas Air Untuk Raya

Satu set yang cantik dan menarik diruang tamu

3 jenis air dalam satu balang berasingan, 1.2-1.5 liter boleh muat

Setiap compartment boleh angkat/detach. Mudah nak basuh

Tombol paip pun ada, mudah nk picit

Ada penutup skali disertakan

Edisi raya memang esklusif. Bulan lain memang takdak jual dan nak dapat stok kemain susah akak.

So, dapatkan segera untuk hari lebaran. Pasti lebih meriah ..


Harga 1set RM79 RM75 termasuk pos S'MJG sahaja

Jika akak beli 2 set RM150 RM130 + FREE POS.. Akak dah jimat RM20. Nak share dengan sdare mara, kawan2 pun boleh

stok bukan bnyak yer, very limited!

Sekiranya akak benar-benar ingin memiliki nya, boleh buat tempahan terus dengan klik lah link Whatapps dibawah..

Last Pos SEBELUM 30 Mei 2019

Klik Link Whatapps dibawah segera!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my