Domain & Hosting Murah NetKL Network


Hi,

Ada dalam kalangan anda yang mahukan domain dan hosting harga berbaloi serta mampu milik?

Maklumla kan, kedai online atau blog anda contohnya mestilah nampak profesional baru lah orang mudah percaya nak baca

Disini saya nak bagitau, jawapan nya NetKL.. Dah lama saya juga pernah guna khidmat domain dari NetKL.. 



Jika anda pentingkan faktor dibawah, maka NetKL adalah jawapan yang tepat setakat ini,
  • Mempunyai server untuk website anda yang sangat baik
  • Support sebelum dan selepas jualan cepat
  • Harga hosting pun murah
  • Harga nama domain termurah juga bagi saya
Setiap langganan Hosting dari NetKL para pelanggan akan mendapat nama Domain percuma tau! Berbaloi sangat lagipun hosting di NetKL bermula serendah RM60 dan paling tinggi RM200.

Kalau anda seorang pemula dan baru nak berjinak dalam dunia blogging serta web jualan boleh guna pakej yang murah tu siap dengan nama domain .com tau!

Boleh tengok di website NetKL, Klik Sini

Kalau anda ada blog skali pun, anda boleh beli nama domain untuk blogspot anda. Harga domain name pula serendah RM45 dan setiap kali perbarui nama domain juga harga kekal sama.  Beli lah nama domain bagi nampak blog uolls tu profesional

Contoh: www.abc.blogspot.com anda boleh tukar jadi www.abc.com. 

Nama lebih pendek dan mudah orang untuk ingat! cun kan.. Kerlas sangat tau ..

NetKL juga menawarkan perkhidmatan berikut:

i) Pakej Penjual Semula (Reseller package)
ii) Server VPS (VPS Server)
iii) Pelayan Dedicated (Dedicated Server)
iv) Sijil SSL (SSL Certificate)
v) Reka Bentuk Web (Web Design)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my