Suit Lengkap ( Seluar + Jacket ) Untuk Lelaki

Salam,
Anda sedang mencari pakaian formal lelaki ? Disini saya ada tawaran menarik untuk anda mencuba Suit Lengkap Siap Dengan Seluar & Jacket (Blezer). Suit ini sangat berpadanan untuk lelaki di Malaysia malah kami menawarkan harga berpatutan setanding harga dibutik. 

Kasut Loafer Lelaki Murah Online

Hai semua,

Anda peminat fesyen kasut.? Masih mencari kasut yang senang dipakai dan juga senang nak cuci? Ermm, anda boleh cuba saja kasut rekaan esklusif daripada SR FASHION menampilkan Loafers mampu milik pada harga berpatutan .. Dah lama cari kasut macam ni, last2 kat online juga jumpa ..


Berita Baik Penggemar Fesyen Korea Lelaki

As salam,

Saya pun suka pakai baju ala-ala korea! Korang macam mana.. Sebab dia lawa dan elegent, memang sesuai dengan jiwa kita orang Malaysia ni. Hari ini kembali menulis. Sebagai pembuka artikel, saya nak cerita satu laman blog yang menjual baju/jaket/fesyen korea lelaki. Istilah lain orang kita suka panggil fesyen kpop katakan. Semua nak kpop dari topi, baju, seluar, belt, kasut dan sebagainya. Yang penting kpop, kpop la juga tapi jangan terlalu mendedahkan aurat kita. Lelaki dan wanita ada batasan aurat yang perlu dijaga.

Alahh, korang memang minat kpop kan? hehe.. Fesyen kpop ni dah mula menular dan telah ada pengikut sendiri serata dunia kot !!. Rata-rata penjual fesyen ala-ala korea ni tak menang tangan nak layan tempahan pelanggan. hihihi.. Ni masa berkawan dengan penjual baju tu dulu kala.

Mari tengok web ni : www.srfesyen.com


P/S : SR Fesyen menyediakan variety pakaian/ fesyen  ala-ala Korea khas untuk jejaka. Menarik bukan?

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2022