Teknik Bisnes Putu Piring

Salam Mesra ,

Harga barang naik tapi gaji tetap sama. Memang ramai yang merungut tentang masalah ini. Tapi apa guna merungut sahaja tanpa jalan  penyelesainya. Tak kan nak terus merungut dan  hidup kesusahan. Kita anda boleh mengubah hidup anda kepada yang lebih baik dengan memulakan bisnes makanan putu piring atau putu bambu. Ia boleh dilakukan sambil bekerja.

Ini kerana bahan-bahan putu boleh dibuat sehari  sebelumnya. So malam, anda siapkan serbuk  putunya dan keesokan petang selepas balik  kerja, anda boleh mula berniaga. Yang pasti  akan menjana pendapatan yang lumayan dengannya. 

Keuntungan bisnes putu piring dan putu bambu memang lumayan. Kini anda juga boleh memulakan bisnes putu piring dan putu bambu dengan panduan step by step ini. dibawah ini modulnya:
  • MODUL 1 : MEMBUAT PUTU HOMEMADE
  • MODUL 2: MEMBUAT PUTU KOMERSIAL
  • MODUL 3 : PUTU KOMERSIAL NEW EDITION
  • MODUL 4 : MEMBUAT ANEKA INTI PUTU
  • MODUL 5 : CARA PENGIRAAN KOS PUTU
  • MODUL 6 : STRATEGI BISNES PUTU

Pakej ini bukan sahaja mengajar anda membuat aneka putu yang special. Malah turut mengajar anda cara memulakan bisnes putu anda. Cara  memohon peniaga tepi jalan juga ada diterangkan di dalam pakej ini. Elok anda tonton videonya  terlebih dahulu dibawah:

Bukan itu sahaja. Anda akan belajar lebih 10 aneka resepi putu piring dan aneka resepi putu bambu seperti dibawah:

1. Resepi Putu Piring Original
2. Resepi Putu Bambu Original
3. 3 Resepi Putu Cupcake
4. Putu acuan Daun Pisang
5. Putu acuan Daun Pandang
5. Putu Cicah Kuah Kaya
6. Putu Coklat Marvelous
7. Putu Inti Kacang Tanah
8. Putu Inti Kelapa Manis
9. Resepi Putu Coklat
10. Dan Banyak lagi.

Jom tonton video utk 10 aneka resepi putu piring, putu bambu dan resepi putu cupcake dibawah:


Dengan pakej ini, anda tak perlu ke kelas putu piring atau kelas putu bambu kerana anda boleh belajarnya dengan panduan step by step. Elok tengok dulu video nya di link diatas tu. 

Semoga maklumat ini membantu anda mengubah hidup kepada yang lebih baik untuk keluarga anda.

Ikhlas

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my