Dropship & Bisnes Borong China

Dropship

Mulakan berniaga online dengan dropship. Apa itu dropship ? Anda menjadi agen atau orang tengah bagi pihak pembekal anda. Tugas anda cuma promosikan barangan tersebut. Tak kisah laa anda nak jadi dropshipper brapa banyak pun. 

Yang penting masyukk !! hehe ..Dropship Tudung merupakan antara items yang laris dijual secara online. Terutama semasa musim perayaan tiba. Untung 15%-20% tu ok la kan. Andai kata anda menjual 50 pasang sudah banyak untung dapat. Income geli2.

Bisnes Borong China

Buat mereka yang ada modal boleh cuba memborong dari China.. Tak tau nak membeli dari China secara online?? Meh saya ajarkan..

Mula-mula anda cuba kumpul modal jual produk orang. Buat dropship je dari rumah. Lepas ada modal kan boleh la borong barang dari China.. Tau dak? Harga barang dari sana 30%-50% lebih murah dari pasaran kita?

Dengan memborong barang dari China anda dapat  :
  • Anda boleh cari & selongkar barang hot dan mendapat permintaan  dipasaran.  
  • Boleh dapatkannya dengan harga yang sangat murah & berbaloi
  • Anda juga boleh jualkannya dngan harga yang sangat tinggi selepas tiba di Malaysia
  • Anda memiliki sumber barangan yang tidak dimiliki oleh pesaing-pesaing anda
  • Anda boleh untung besar walaupun anda menjual barangan jualan anda dengan harga yang rendah dari harga pasaran.
  • Customer anda tertunggu-tunggu stok-stok terbaru dari kedai anda
Mari saya tunjukkan beberapa contoh seperti dibawah :


Percaya tak sebuah beg sandang ini harga nya 19.90 Yuen bersamaan RM12.00 camtu? Harga jual di malaysia dalam lingkungan RM40-RM50 kan ?? Banyak tak untung??


Ini kasut ala-ala croc wanita. harga kat Malaysia berpuluh ringgit, sana di China baru RM11++. Murah bukan? Tak rugi memborong disana.


Cardigan ni pun boleh tahan murah. Klau jual Malaysia RM30 inggit siap pos bukan kah kita masih untung tinggi lagi. Seronok tak beli direct dari pembekal ?

Pastinya ia menjadikan anda sebagai seorang usahawan hebat yang disegani oleh pelanggan mahupun pesaing anda

Untuk memiliki apa yang anda bayangkan itu anda perlu pergi memborong di China. Tak yah pergi China. Boleh beli online kat "satu" website ni. Nak tauu ??? Klik Sini, baca kat website tu la

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my