Idea Produk Bestseller Dropship

Sebelum itu, mari kita baca kisah kejayaan usahawanita online ni. Beliau bijak mencari idea bestseller untuk produknya.




Fiona King

Beliau memulakan perniagaan lampin pakai semula atau lampin daripada kain pada tahun 2000 setelah kecewa dengan penggunaan lampin pakai buang. Website beliau adalah : http://www.totsbots.com/. Produk lampin bayi beliau di buat berasakan fiber buluh. Pernah dianugerahkan perniagaan hijau dan beliau hanya bekerja dari rumah.

TIPS : Idea baru di dalam perniagaan adalah sangat penting. Pernah dengar ‘ Blue Ocean Strategy ‘ atau kata lain buat yang lain daripada yang pasaran biasa. Airasia tidak akan terkenal pada hari ini jika pengasasnya Tony Fernandez membangunkan penerbangan tambang murah untuk orang biasa - biasa

Untuk pengetahuan uolss, kalau kat China banyak je produk yang rare. Nak jual tak? Usha website ni. Klik Sini

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my