Main Saham Boleh Buat Duit Ke ?

Salam Hormat,

Hari ni saya nak beritahu satu berita penting.  

Sahabat saya seorang Usahawan Internet yang tak asing lagi di Malaysia saudara Mohd Najib Asaddok ni baru sahaja bekerjasama dengan seorang pakar  pelaburan saham untuk menerbitkan satu panduan  khusus tentang saham.



Tujuannya untuk memahamkan lebih ramai rakyat Malaysia khususnya golongan bumiputera teknik sebenar menjana kekayaan dengan pelaburan saham. Jika anda perhatikan ada beberapa instrumen pelaburan yang boleh memberikan pulangan kepada pelabur.



Contohnya seperti berikut:

  • ASB - Sekitar 8% setahun
  • Tabung Haji - Sekitar 7-8% Setahun
  • Simpanan Tetap - 3.5% Setahun

Tetapi pelaburan saham dapat memberikan keuntungan yang lebih lumayan berbanding instrumen pelaburan lain. Saya berikan anda contoh satu saham yang dibeli oleh saudara Najib baru-baru ini. Beliau telah membeli kaunter syarikat UMW Oil & Gas pada harga RM3.00 seunit pada 1 Nov 2013. 

Minimum saham yang boleh dibeli adalah 100 unit. Maka beliau perlu mengeluarkan kos pelaburan RM300 sahaja. Baru-baru ini pada 19 Dis 2013 saham UMWOG tadi  telah meningkat kepada RM4.11. Maka nilai saham yang dibeli dah menjadi RM411. Keuntungan lebih 37% dalam masa hanya 50 hari. Menarikkan!

Ada lebih 1000 kaunter di Bursa Malaysia yang dijamin oleh Suruhanjaya Sekuriti dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia boleh anda labur. Yang penting kena ada ILMU dan Mentor yang boleh membimbing anda. 

Sebab tu saudara Najib bersama Mentor beliau baru sahaja melancarkan satu panduan DVD yang dinamakan Momentum Saham. Menariknya ada di kalangan student mereka dah dapat keuntungan di kaunter saham baru-baru ini hanya dalam masa 6 hari. Dapatkan sekarang untuk harga ‘Early Bird’ yang dah
diberikan diskaun khas. Selepas habis 50 unit harganya akan dinaikkan. Klik link di bawah untuk mendapatkannya sekarang juga.

———>> Masuk sini sekarang !

Jadilah pelabur bijak!

Ikhlas,

Pesanan penaja :  Anda yang dapatkan DVD ni akan dimasukkan ke dalam satu group khas untuk mendapatkan bimbingan terus dari Mentor Saham.

1 comment:

  1. Salam, adakah rakan saudara itu sgt mahir tentang pelaburan saham dan adakah beliau mengadakan kursus saham? jika ada mohon beritahu. terima kasih.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my