Rahsia Bisnes Bun, Pau dan Pizza Sangat Menguntungkan


Belajar Buat Bun, Pau dan Pizza Di Rumah Style Hotel Dan Jana Pendapatan Melaluinya

p/s : Bun yang sedap mempunyai ramuan rahsia..

Tahukah anda bisnes bun, pau dan pizza sangat menguntungkan. Margin keuntungannya hampir tiga kali ganda. Inilah bisnes terbaik buat anda. Anda cukup bertuah kerana boleh berlajar  dari yang berpengalaman dalam bidang ini.  Semuanya diajar terperinci dari asas sehingga pandai. Ramai yang telah berjaya.

Kepada yang berminat untuk belajar membuat  bisnes bun, pau dan pizza tetapi tiada masa nak ke kursus bolehlah dapatkan DVD video step by step ini. Belajar dari yg berpengalaman kerja  di hotel.  Anda akan diajar melalui video yang sangat terperinci dari asas sehingga pandai. Ramai yang telah berjaya melalui panduan video ini.

Untung ke jual benda bakery macam bun, pau, pizza ni ?

Bagi saya, sebenarnya sangat menguntung kan jika bidang anda yang sedia ada minat kepada bakery dan pastry ni. Kenapa saya katakan begitu, kerana semestinya permintaan sangat tinggi semasa cuti sekolah orang nak buat majlis kenduri, majlis tahlil, majlis bacaan yasin dan sebagainya. Jika anda ada usaha lebih, anda boleh deal dengan kantin sekolah atau mana-mana kafe untuk memasarkan produk anda tu. Saya gerenti, pasti orang berminat nak beli kan ?

Apa tunggu lagi, tambahkan ilmu, tambahkan duit poket nanti. Saya syorkan anda dapatkan rahsia bisnes bun, pau dan pizza yang sangat menguntungkan ni. Jangan terlepas peluang ini kerana bidang masakan/makanan sentiasa mendapat permintaan tinggi. Saya pun dah rasa lapar ni nak tulis entry ni. hihihi ..

Nak tahu modul-modul di dalamnya :

Modul 1: Membuat Bun Original 
Modul 2: Membuat Aneka Inti Bun
Modul 3: Membuat Aneka Bun Special
Modul 4: Membuat Pau Original
Modul 5: Cara Menggunakan Mesin Mixer dan Industrial Oven
Modul 6: Cara Pembungkusan Bun
Modul 7: Cara Pengiraan Kos

Semua modul di atas diajar melalui video step by step.

Untuk lebih detail sila ke,


Ikhlas,
Pengusaha.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my