Trip Guangzhou : Pengalaman & Review

Hai semua,

Siapa pernah pergi Guangzhou ? Mungkin sudah ada yang pergi memandangkan disana adalah syurga beli belah terkemuka dan dikenali ramai. Saya pun sudah pergi kesana untuk julung-julung kalinyaa dan hari ni saya akan ceritakan seringkas yang mungkin. Mungkin berguna untuk anda!

Servei la tiket mana tau rezeki dapat murah kan.. Saya booking dgn harga RM388 pergi-balik! Tapi awal la juga kena booking tu. Boleh rujuk promosi tiket Air Asia . Kalau MAS entahh lerr dapat tak harga ni saya pun tak tau !!.. 

Macam Mana Nak Memborong Di China

Hii,

Sekarang kan semua mudah belaka katakan ! Sampai kan nak memborong benda- benda kecik tak payah nak pergi jenguk tempat seller, beli online uolss .. Bagi saya, kalau nak memborong harga murah tak ada masalah, sebab kami dah cuba membeli di Taobao.

p/s : Sweater lelaki yang saya beli di taobao.com

Pengalaman Membeli Di Taobao.com

Hai,

Beberapa hari yang lalu saya ada buka web Taobao, nak tengok barang je, tetapi ada berkenan dekat satu kasut sarung ni. Harga tak mahal pun dalam belas ringgit  je, ya.. semurah itu boleh dapat kalau ugais beli direct dari China. Kualiti pun ok, setakat nak pakai boleh la..

Nak cerita, saya ni tak pernah pun order barang kat Taobao sebelum ni. Setelah saya ada baca panduan borong dari China oleh Nigel ni, saya terbuka hati katakan nak usha barang dari sana. Harga mak oihh, murah dari pasar borong tau! hihi.


tadaa, ni 1st barang yang saya beli kat Taobao,

Memborong Dari China & Tiket Penerbangan

Salam, 

Untuk pergi ke negara China kita kena servei tiket murah dari biasa. tak gitu? Memakan kos yang tinggi sudah termakan modal pusingan perniagaan anda. Terdapat beberapa buah syarikat penerbangan untuk ke Guangzhou direct dari Kuala Lumpur. Perjalanan ke Guangzhou memakan masa lebih kurang 4 jam 10 minit.

Airasia 


Penerbangan Airasia adalah tumpuan bagi para peniaga untuk ke Guangzhou sebab tiket yang ditawarkan juga murah dan berpatutan. Kalau rezeki anda dapat, pergi balik tak sampai seribu pun.. Bawah RM1000 lagi ok kan... Air Asia juga menambah jumlah penerbangan pergi balik antara KL dan Guangzhou kerana permintaan untuk laluan udara tersebut menjadi pilihan utama...

Macam Mana Nak Memborong Dari China ?

Untuk memudahkan anda belajar dan menimba ilmu, kawan saya telah bukukan pengalaman dia memborong dari China . Dia tulis sebuah ebook yang beliau beri nama....

RAHSIA TAOBAO ..anda patut baca ! Bukan setakat baca tapi kena praktikkan..

Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda.

Barang yang dipesan akan dapat sampai ke tangan anda dengan selamat... dan dengan pantas, ianya juga akan menjadi rebutan kepada pelanggan-pelanggan anda.

Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!


Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com . Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar.

Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling-paling-paling penting. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain!

Anda sedang melakukan KESILAPAN YANG SANGAT BESAR!

Berita baiknya, saya tunjukkan kepada anda secara langkah demi langkah beserta secreenshoot-secreenshoot, bagaimana anda boleh membeli barangan di TaoBao dengan cara yang SELAMAT dan BETUL!.

Wahh! Mana ada orang nak mengajar banyak2 rahsia begini. Bukan 3 rahsia je dia bagitau, ada 5 rahsia Ebook Panduan Bisnes Borong Dari China. Masuk sini kalau anda nak tahu ..

Panduan Borong Di China

As salam,

Negara China semestinya menjadi fokus utama bagi mereka yang seringkali mahukan kos produk yang murah dan berkualiti. Apa yang anda mahukan, semua boleh dibeli di China. Berita baiknya, sekarang anda tak pelu ke negara tembok besar itu untuk memborong barang dagangan anda. Satu keperluan, kebanyakkan orang  sekarang suka berniaga online. Tidak salah untuk anda memerhatikan barangan yang popular dan menarik perhatian pembeli dari negara China.

Kini, anda boleh jana wang menerusi online sahaja !!


p/s : Laman web Taobao.Com

Tips Merancang Memborong Di China & Borong Di Taobao

Hai..

Mungkin ada dah tak sabar nak pergi ke negara tanah besar untuk memborong kan? Fikir masak-masak dulu, jgn sampai pergi sana pastu tak tau nak borong apa. Kebanyakkan orang macam ni la.. "Demam" nak borong semua benda. Kena ada strategi dahulu sebelum memborong. Dah fikr strategi anda? Buat sedikit kajian barang apa mendapat permintaan dan laris di pasaran Malaysia..

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2021