Testimoni Baru Buat Cupcakes

Saya baru dapat satu testimoni baru di FB pemilik asal buat cupcake. Puan Harma Don (Nama FB) menyatakan pendapatan beliau kurang daripada 3 bulan sudah 4 angka daripada bisnes buat cupcake.

Bagi saya, ia satu berita yang cukup bermakna buat pembeli ebook & CD bisnes buat cupcake. Sebab apa yang kami usahakan berjaya mengubah hidup pelanggan kami kepada lebih baik.

Walaupun bermula secara kecil-kecilan, ia tidak bermakna ia tidak berhasil. Bisnes yang bagus, ia tidak membebankan kita daripada segi kewangan. Kita tak perlu buat loan, tak perlu cagar harta dan ia tak susah untuk kita bangkit jika gagal.

Ini dia testimoni Puan Harma Don :


Bagi yang nak berjaya, kita akan berusaha. Halangan utama adalah diri kita sendiri yang meletakkan pelbagai alasan.


Percayalah rezeki Tuhan telah tentukan untuk kita. Cuma kita perlu berusaha untuk mendapatkannya. Saya selalu berpegang pada kata-kata ini.

 Bagi mereka yang nak beli cd cupcake, boleh dapat di laman web rasmi, Klik Sini .



 Terus layari di :  http://www.buatcupcake.com

 Harganya RM100 sahaja. Sekali je seumur hidup sebab Puan Shida akan update soal jawap dari masa ke semasa.

Pembeli akan dapat versi download dan juga CD. Ia video langkah demi langkah. Yang tak pernah buat cupcake pun boleh belajar. Malah boleh ulang-ulang tengok bila bila masa. Seronok bukan ? Kat rumah boleh belajar buat cupcake guna cd.

Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Salam Kejayaan .

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi baca artikel ini. Sila komen. Sepatah pun ok. Tolong jaga etika komen anda. Komen yang sensitive akan dipadam tanpa NOTIS ^_^

Iklan Tajaan





Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | Tajaan Fiqmall.my