Cara Buka Akaun Poslaju

Hai,

Ada antara anda ni nak tahu cara buka akaun Poslaju ? Meh saya ceritakan secara ringkas bagaimana nak bermula. Proses nya tidak sesukar seperti yang anda sangka asalkan semua dokumen yang dikehendaki ada bersama anda..


Borong China Terus Dari 1688.com

BUAT MEREKA YANG BERBISNES ONLINE TAPI NAK CARI BARANG CHINA YANG HOT SERTA MURAHH SESANGAT DARI KILANG ! BACA SAMPAI HABIS‼️
.
KINI... anda boleh memborong dari China TANPA org tengah dan untung 100% milik anda. Dah la dapat murah, dan untung lumayan. Bukan kah itu yang kita mahu. Nak berbisnes online skrg tak susah mana dah nak dapatkan stok yang murah serta banyak kerana kita sudah boleh memborong dari China melalui 1688 sahaja. 

Bisnes Dropship & Bisnes Borong

As salam,

Bisnes Dropship

Anda seorang dropshipper? Bagus idea dan usaha anda tu, skrg kan semua orang ada laptop & smartphones. Kan rugi je kalau guna benda tu tanpa menghasilkan pendapatan untuk kita. Paling kurang masuk la duit poket sebulan2. Baru lega nak bayar bil telefon, bil Astro, bil internet dan pelbagai.

Dropship mudah uolss nak buat. Just jual produk orang lain dan ambil untung atas jualan tersebut. Tugas anda adalah promosi produk sahaja dan buat tempahan dengan pembekal anda. Tugas mereka adalah mengepos barang yang anda order. Mudah sekali lihat, tapi pastikan pembekal anda yang jujur.

Rata-rata peniaga online ada join dropship kasut, bag, pakaian, kuih raya, acuan kuih, permainan bayi, barang bayi, dan banyak lagi. Ada antara mereka sudah merasa pendapatan 3-4 angka sebulan. Jadi, saya mengajak anda buat bisnes dropship. Langkah awal tanpa modal besar.

Jika anda ada produk sendiri, anda bebas meletakkan harga jualan. Kalau dropship anda masih lagi tertakluk pada harga modal supplier.

Kalau murah ok la kan, tapi kalau mahal tak berpadanan dengan untung yang anda dapat macam tak puas hati pulak!

Tiket Flight Murah Tempah Di Traveloka

Hai,

Pernah tak anda membuat tempahan tiket flight secara online? Mesti pernah kan kalau selalu pergi travel. Mungkin anda belum tahu lagi bahawa di Traveloka pun boleh menempah tiket kapal terbang murah domestik malahan antarabangsa pun boleh. Selain tiket kapal terbang, portal ini turut menyediakan kemudahan menempah hotel secara online.

Saya lebih suka menempah tiket domestik seperti MAS dan Malindo Air di Traveloka sahaja tanpa log in website airlines.


Boleh layari : https://www.traveloka.com/en-my/

Panduan Jual Tudung Sendiri Secara Online

Hai,
Anda minat nak buat bisnes tudung jenama sendiri tapi tak tahu cara nak mulakan bisnes tudung ? Anda fikir modal kena besar? Oh~ tidak sama skali..

Saya melihat sekarang ramai orang dah mula beralih untuk memilih bisnes online sebagai sumber pendapatan tambahan. Rugi jika tidak anda join skali.. Nak jual tudung pun boleh  !!

Bila kita nak buat bisnes tudung ni, memang ada banyak juga benda yang perlu kita tahu ..
  • Di mana nak cari supplier?
  • Apa tudung yang disukai oleh pasaran?
  • Kain jenis apa yang mahu digunakan?
  • Mana nak cari tukang jahit?
  • Berapa harga nak letak?
  • Macam mana nak ambil gambar yang menarik?
  • Kat mana nak jual?
  • Macam mana nak buat ayat iklan?
  • Macam mana nak tahu apa tudung yang pelanggan suka?
  • Dan macam-macam lagi perkara dan persoalan yang muncul!

Iklan Tajaan




Copyright© All Rights Reserved. Inspired by Shafiq Raduan | 2013-2022